język / language / язык

  • Polish (Poland)
  • English (United Kingdom)
  • Russian (CIS)
schowaj | pokaz

Co nowego

Czy wiesz, że
20/10/2019

Czy wiesz, że w Państwach z ruchem prawostronnym, opony z jednej ze stron osi bardziej się zużywają? Zewnętrzny bark prawej opony jest częściej zużyty [ ... ]

Jaka jest różnica pomiędzy oponą klasy A, a G w przypadku hamowania na mokrej nawierzchni?
18/10/2019

W przypadku nowych etykiet na oponach Klasa A, oznacza najlepsze wyniki hamowania na mokrej nawierzchni i efektywności paliwowej. Jednak same literki niewiele [ ... ]

Wszystkie aktualności

RODO

 

W związku z tym, że od 25 maja 2018 r. przy przetwarzaniu danych osobowych należy stosować przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i ich swobodnym przepływem informujemy, że Administratorem (podmiotem ustalającym cele i sposoby przetwarzania danych osobowych) Pani/Pana danych osobowych jest Wulkanex Mularczyk sp. z o.o. adres poczty elektronicznej: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych są tożsame z danymi kontaktowymi Administratora wskazanymi w zdaniu poprzednim.

Pozyskane przez Administratora dane osobowe będą przetwarzane w celach niezbędnych do zawarcia, należytego wykonania, rozwiązania lub podjęcia innych czynności niezbędnych do realizacji zawartej z Tobą umowy oraz zgodnie treścią udzielonych Administratorowi zgód. Podstawą prawną przetwarzania jest zgoda osoby, której dane dotyczą. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy lub świadczyć określonych usług.

Dane będą przetwarzane do czasu, w którym ustanie cel dla którego zostały zebrane lub sprzeciwu, co do przetwarzania danych osobowych osoby, której dane dotyczą, w zależności co nastąpi pierwsze. Każdy ma prawo żądania od Administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych i wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. Każdy ma prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych, którą udzielił Administratorowi. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano przed jej cofnięciem. Każdy ma prawo do wniesienia skargi do Organu Nadzorczego [po 25 maja 2018 r.: do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych].

Dane otrzymaliśmy bezpośrednio od Ciebie, a także z innych źródeł, zgodnie z prawem oraz na podstawie umów z partnerami. Tymi innymi źródłami mogą być źródła publiczne, np. rejestry KRS, CEIDG. W każdym ze wskazanych przypadków weryfikujemy czy mamy podstawę prawną przetwarzania Twoich danych osobowych.

Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty uczestniczące w realizacji zlecenia,partnerzy handlowi, firmy windykacyjne, banki, operatorzy pocztowi, przewoźnicy, innym uprawnionym podmiotom, wyłącznie w zakresie określonym w przepisach prawa.